Om ByMARKANT

Vores kerneværdi ligger i at konstruere bæredygtige konstruktioner udviklet af danske arkitekter og designere.

Det hele startede tilbage i 2012, hvor vi var med til at skabe Dome of Visions, som første gang blev opført på Krøyers Plads i København. Siden har vi været med til at skabe lignende konstruktioner i flere lande og til mange formål. 

Vores mission er at fusionere arkitektonisk innovation med bæredygtige metoder og materialer, alt sammen for at skabe transparente pavilloner, der både er funktionelle og opfylder de krav vi har til miljøet og genanvendelighed. 

En af vores helt store kerneværdier er bæredygtighed. Det er en handling, en proces og et engagement. Det betyder, at alle de beslutninger, vi tager – lige fra valget af materialer til de metoder, vi anvender – er holdt op imod vores bæredygtighedsprincip. 

Vi tror på, at vi kan gøre en forskel i verden ved at fremme grønne løsninger i byggebranchen, og vi er stolte af at kunne levere et produkt, vi kan stå inde for.

Bag om ByMARKANT

Tristan Falke Lassen er hjertet og hjernen bag ByMARKANT. Med mange års erfaring i byggebranchen har Tristan opbygget en dyb forståelse for de udfordringer og muligheder, som branchen byder på, når man har fokus på bæredygtighed. Han har igennem sin karriere udviklet en særlig interesse og ekspertise inden for specielle geometrier og transparente pavilloner, hvilket har givet et unikt perspektiv på arkitektur og design.

I samarbejde med Atelier Kristoffer Tejlgaard, der udarbejder tegningerne og designet af pavillonerne, hæver vi standarderne for bæredygtighed i konstruktion og opførelse. 

Hos ByMARKANT er bæredygtighed mere end bare en vision; det er en kreativ kraft, der er indlejret i hvert eneste tanke, vi udtænker. Vi arbejder konstant for at sikre, at hvert eneste projekt ikke blot er noget, vi kan være stolte af, men at det også er et bidrag til hele den grønne omstilling.

Skriv endelig til os

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores projekter, har du selv en tanke vi kan hjælpe med at realisere, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os eller udfyld kontaktformularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

 • ByMARKANT

  Strandmøllevej
  4300 Holbæk

  CVR: 21773697

 • Åbningstider

  Mandag – Fredag: 09:00 – 18.00
  Lørdag efter aftale